Yummy Cupcake -->

Monday, February 13, 2012

#Day 6 'Your Dream Wedding'

Your Dream Wedding


Ehem2.. part ni paling suka nak post... As other girl i also have a dream wedding.. My wedding dream.. I just want something simple, cute and elegance.. Dont want grand2 and dont want yang biasa2.. But it's all depend on later budget...haha.. I just want simple and cute.. My wedding dream is to get married with someone that i love with all my heart and him too. Dont really focus on the ceremony but rather to someone that i'm going to marry to because ceremony only happened 1 day only but marriage happen for a last time.. But to have wedding ceremony that is cute was my dream too.. I more prefer indoor wedding walaupun ramai yang suka outdoor cam garden2 tu... tapi aq lebih suka indoor..We start with Pelamin first ok.. 

prefer something yang simple n cute macam ni..
but more prefer seat camni so that boleh sandar..tak la lenguh nanti haha
 macam ni punya cute2 pun ok
ah'ha yang ni awesome..
Second kita pergi kepada kek.. 
 
kek sudah menjadi wajib.. dan cupcakes wajib ada ok..
sangat2 awesome...

Eh. baju tak pilih lagi.. ok story pasal baju pulak..

nak baju camni.. ada wing2 lagi hehe..tapi nak purple boleh?
memang teringin nak pakai dress kembang2.. nak rasa cam princess eh2 tak.. nak jadi Queen

Lepas tu macam teringin nak pakai camni la..
 kan nampak cam sweet2 tu
baru senang tak payah kenyih ja sepanjang masa hahaha


Karpet merah sudah semestinya.. nak rasa cam artis. tapi tak nak kaler merah boleh tak..kuning tak boleh itu untuk raja.. color boleh kot..
tabur2 bunga.. feel like paradise..

Rasa macam nak buat kaler purple but nak kawen lambat lagi so mana tahu nanti time nak kawen tu terminat kaler lain.. so just wait la nanti dapat kad okeyh.. doa kan aq dapat jodoh yang terbaik okeyh.. amin

p/s: urus diri sendiri tak lepas camna nak kawen ni haha

1 comment:

Ida Curless said...

how do i buy this dress