Yummy Cupcake -->

Thursday, June 9, 2011

Saya nak KEK macam ni

Tarikh: 09/06/2011
Tempat: my own world
Mood: emm saya suka..

Salam,


aq kan haritu sesaja galak carik kek.. saja la tak tahu nak buat pa kan.. job dah carik.. game kat fb dah main.. blog dah baca.. disebabkan tak tahu watpa.. aq pun saja2 la search.. fuh, berkenan gila kek2 ni.. kalau la leh dapat kek2 camni time besday aq alangkah besnya... bentuk yang pelik2 pun ada..

antara yang menarik...

-perghh purple tu.. fondant icing-


-kek bentuk laptop pun ada-

-kek beg LV pun ada..buat hantaran cun ni-


-chumell gila kek ni suka2-

-tak dapat beli phone..kek iphone pun jadik--kek laptop ni chumel la lg dari kek laptop kat atas tadi--camni pun kira kek ke.. untuk hantaran ok la kan suka2-

-kek keyboard..-

-suka ni.. besday tahun nak camni boleh ke??-

p/s: kek memang cantik.. tapi itu semua icing.. yang sedap hanya belah dalam.. bukan semua kek yang cantik itu sedap harus pndai pilih.. kadang2 kek yang simple dan kurang cantik sedap di dalam.. sama seperti manusia.. dalam kek sama ja.. hanya icing mencantikkan sama la seperti memakai makeup.. belum tentu yang cantik itu berhati dan berperangai baik.. kadang2 yang sederhana itu lebih indah hatinya.. kecantikan hati akan terpancar pada wajah.. hati yang busuk akan terpancar di wajah seseorang walau secantik mana dia...trust me ada setengah orang boleh nampak..

No comments: