Yummy Cupcake -->

Tuesday, June 14, 2011

Dia Pergi

Tarikh: 14 june 2011
Tempat: my own world
Mood: owhh tidakkk

Salam,

this morning i woke up for sahur... lagi sebulan lebih nak posa baru tergedeik nak ganti kan hehe.. tak apa janji ganti gak dari tak ganti.. so lepas sahur.. aq pun tengok la montel2 aq.. nampak sekoq ja... lagi sekoq mana? then nampak da kat belakang peti karun.. usha punya lama aiikk tak gerak2 pun... then bila zoom dekat2.. oh man it turn upside down.. faham2 la kalau ikan dah turn upside down.. huwaaaa mati dah... baru jek sehari beli.. macam mati tersepit kat situ... waduhh montel2 ku badan tu comel jangan la main kat situ kan dah tersepit.. then now just one left.. huhu jangan la mati baru nak tengok montel2 aq besaq... cian montel tak ada geng dah..

p/s: tak jadi ganti posa.. tetiba diberi "cuti".. wrong time qada posa lak.. kena postpone harap2 sempat

1 comment:

siti soleha said...

hi Dear, we would like to invite u to join Contest : Saya Suka Dress by Dresskami.. kalau ada kelapangan join la ye ^_^

http://dresskami.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-dress.html