Yummy Cupcake -->

Monday, June 13, 2011

Hari ni hari "murah rezeki".. request pagi petang baru dapat result muet..

Tarikh: 13 june 2011
Tempat: my own world
Mood: syukur..

Salam,

hari teman BbKiroro pergi wat medical checkup and aq pun wat skali la.. dah alang2.. Bbkiroro cakap muet dah kuar so aq check la guna hp.. tunggu punya tunggu tarak reply gak... tarak pa tunggu lagi.. buat medical checkup sini cam pa ja unfriendly.. we didn't said that we want to be pampered as baby but at least show nice face and speak nicely..it is hard??!! Suruh cepat2 lak..
so we do the medical checkup with such unpleasant feeling.. oh ya we meet FizaAdnan there..

so next destination is my Poli.. nak ambik testimonial.. mine was not there??!!! tak kira nak hari ni jugak.. luckily she do it on time.. then our lecturer En.Anas semawa makan bihun.. segan lak. tapi rezeki jangan tolak.. bihun banyak derr kami dikerah untuk menghabiskannya hehe.. at last habis jugak.. paling sempoi En.Anas siap bancuh nescafe kat kami lagi waduhh segan aih... lecturer buat macam tu lak kan...haishh memang langkah kanan.. pas2 pergi kat fiza..dekat library.. fiza tengah tolong sepupu dia Faiz buat report LI..sembang2 punya sembang tak ingat lak pasal nak kena sain.. so lantaq perabat tangga..

emmm bau makanan.. tengok2 depa da jamuan sikit2.. so sorry la ganggu waktu makan.. then kami disemawa lagi... hari"murah rezeki" hehe.. naik segan... dah kenyang makan bihun tadi.. tapi makan jugak. ajaq Fiza and Faiz sekali.. tak habis makan sebab terlalu kenyang padahal ikan belah belakang tu der.. memang kami langkah kanan la kan mai poli hari ni..

oh ya lupa lak.. fiza check tadi muet aq.. dapat band 3..ok la kan.. janji dh lepas muet.. guess what tadi aq antaq pagi kan sms.. petang baru sampai sebelum tu dia kata ic xvalid lak..

p/s: kenapa kami pergi last week depa soh mai this week sebab rezeki kami nak makan la hehe macam tu la kehidupan.. kenapa tak jadi yang kita nak sebab nanti da yang baik akan terjadi..

3 comments:

KiRoRo said...

zu septtnya langkah kanan..bukan kiri...

VioletRose said...

hahhaha 2 la cmna leh taip kiri. blah bwah tlis kanan.. anyway thanks for yur concern

fiza said...

hahahaha..langkah kanan! sedap! tp mkn tak abeh td..sbb paksaan kowt.=)