Yummy Cupcake -->

Thursday, March 24, 2011

Dah dapat..thanks Ayunar.biz

Tarikh: 24/3/2011
Tempat: Home sweet home
Mood: yippie

Assalamualaikum...

yey dah dapat.. excited gila tadi balik kelas mak cakap ada barang.. tergedik2 la aq buka bungkusan tu,..hehe cam bebudak ja aq ni.. ermm actually i have ordered 6 inner shawl from ayunar.biz.. this is because i were so jaded to find inner shawl in Penang.. yeah memang aq jumpa inner shawl kat banyak tempat.. Tapi yang ada pun material dia tak syok... kira tak sedap la pakai.. kadang2 tak nak nampak elok... Nak carik color lagi la tension.. tak ada kaler yang menarik tertarik hehe... actually tak ada color yang aq maw la kan.. susah betul nak carik kat Penang ni err aq tak dak la selongkaq satu Penang ni.. Just pergi yang dekat2 ja la..2 yang tak jumpa tu kot kan..

So aq pun tertarik la dengan ayunar.biz ni.. tambah2 lak harga berpatutan.. color lak kita leh choose.. aq pun apa lagi order la... aq pilih 2tone punya... aq tak da la pakai 2tone selalu..kadang2 ja.. aq beli 2 tonne pun sebab nak jimat..hehe yela senang both side leh pakai.. dulu langkah penjimatan guna hairband tapi hairband kan kecik so cam susah la sikit.. kalau nak buat ber'tone'2 boleh la guna hairband.. so antara banyak2 color..aq order la color yang aq tak dak dalam koleksi ni..

Inner 2Tone - bright yellow-mustard
Inner 2Tone - red-blue
Inner 2Tone - light pink-silver grey
Inner 2Tone - dark brown- apple green
Inner 2Tone - purple-deep pink
Inner 2Tone - maroon-turqoise



haa..puas ati..senang..tak payah nak susah2 carik inner dah lepas ni hehe... senang aq...:) total semua rm50 jek.. ok er tu... maknanya aq ada 12 color inner( 6pcs 2tone kira 12 pcs la sebab both side boleh pakai).. so boleh dikatakan 12 inner color hanya bayaq rm50 jek campur posting.. kalau kat luaq 1 inner da yang rm10.. paling murah rm5..tu pun 1 tone ja.. 1 inner shawl ni rm7.50.. sebab boleh buat 2 inner.. kiranya 1 inner color harga rm3.75 jek.. Dah tu boleh pilih color.. beli kat luaq sesusah jek carik..cewah aq hehe.. material lak sedap pakai.. kain jenis jersey... tak melekap kat dahi so muka pun tak macam bola la kalau pakai...

p/s: suka bangat...hehe lepas ni kalau aq rajin aq upload gambaq posing dengan inner..

5 comments:

fiza said...

waaa!! dh dpt!!! =)

Eyka Atma said...

akak.. nak url ayunar tue.. ieka nak try pesan jgk.. mcm best jek.. lg 1, byk sgt tak die punya pay method..? kot2 la byk sgt, kna itu ker..

VioletRose said...

erm..ieka ni dia link..
http://www.ayunar.biz/
xsusah sgt pun.. ambik no account dia pas2 bank in hntaq emel gtaw payment detail n scan slip maybank 2 skali...

Eyka Atma said...

ok thanks.. tpi kan, ieka dh tgk blog ayunar tue, xde pon yg mcm akak beli.. cnfius2... hehe..xtw la nk jd order ke tak..

VioletRose said...

lor.. eemm ada kt blah knan tulis inner ayunar.. klik kt c2.. ada tnjuk wrna n cth inner... beli la bes inner ni sng bntuk..hehe promote lak..