Yummy Cupcake -->

Tuesday, February 15, 2011

Kain Felt...Nadya Artwork

Tarikh: 15/02/2011
Tempat: My own world
Mood: suka..suka

Salam,

Dari editing ke cupcakes ke kain felt lak aq.. haish apa la yang aq minat ye.. Actually aq minat semua benda berkaitan art ni.. kain felt ni aq beli dari Nadya Artwork.. Sahabat baik aq dari form2 dulu sampai sekarang.. dah beli lama jugak la kat dia tapi sekarang baru aq try buat.. sebab banyak sangat task2 so tak ada masa nak menjahit huhu keciannya aq...

so percubaan pertama adalah membuat kek... tadaaa..

-aik..jangan kutuk atau gelak2 tak baik hehehe-

percubaan kedua..hp porch..

-tengah membuat..dah siap tapi tak reti nak decorate la-

serius aq memang tak pandai nak menjahit benda ni secomel2nya.. So sila2 la ke Nadya Artwork untuk membeli barang2 craft macam ni... serius pandai gila dia buat.. antara yang aq suka ialah

-haaa kan lagi comel dari aq buat..untuk pembelian boleh la ke blognya..-

ada macam2 lagi.. bear, strawberry, burung hantu, love...haaa who said student yang tak ambil bidang seni tak reti buat benda2 kreatif ni..student engineering pun boleh tau..



p/s: i do love craft things..

3 comments:

nadya said...

cmei la hmp wat...:)

VioletRose said...

serius xcmey..maybe dlm gmbaq ja cmey haha..

nadya said...

nnti hmp bwk la time nk jmpa km....nk tgk.....