Yummy Cupcake -->

Friday, February 11, 2011

Ayun Ayunar my Style Contest,

Tarikh: 11/02/11
Tempat:Depan laptop
Mood: kepingin nak join haha

Salam,

Tetiba ja rasa nak join contest ni walau sodar diri tak gorgeous n xstyle macam contestant lain haha.. Setelah dipujuk oleh BBKiroro beberapa kali baru la sekarang nak join.. Huh dulu jual mahal sangat aq ni hehe sekarang nak masuk lak.. haha Tak apa "always try something new"..

ok takyah la nak cakap banyak wahai violetrose...ayuh mula kan... ok2 for further information tengok dalam blog Ayun Ayunar


Gambar yang aq choose ialah
---jeng---
---jeng---
---jeng---
-stop wat suspen-
-ni dia-



okey mulakan story

head= aq pakai simple just inner syria color hitam then pakai hairband kuning(so nampak cam 2 tone inner la).. then shawl biasa2.. tak lupa reben biru so contra dengan shawl kuning)

makeup= for me just eyeliner(1 kemestian), mascara, BBKrim, compact powder, blusher, lipbalm and lipgloss..err contact lens(mataku rabun daa..)

body: cardigan yang rupa cam jaket je jaket ahh tak tahu la.. actually cardigan ni tak ada button so pakai kerongsang bagi nampak cam style sikit.. disebabkan cardi ni lengan separa ja.. so inner harus dipakai so baju tutup sampai ke pergelangan tangan.. seluar biasa jek
shoes= alaa..xnampak pulak.. shoe yellow to match with inner and shawl..

p/s: alangkah indahnya kalau menang hehe..

9 comments:

Ayun Ayunar said...

TQVM dear n good luck :)

~Fara~ said...

nice.. gud luck dear..

Shawl's@ayucinta said...

GUD LUCK..:)

VioletRose said...

Kak Ayun= your welcome..n thanks a lot
~Fara~ and Shawl's@ayucinta.. thanks a lot

ada mokhtar said...

good luck =)

natasha MDG said...

good luck! hwaiting.

[sutera kasih] said...

cantek!! goodluck yaa

VioletRose said...

ada mokhtar, natasha MDG, sutera kasih: tq.. good luck 2..

cik najihah said...

gud luck...nice :)