Yummy Cupcake -->

Saturday, February 19, 2011

Chic Make up for Glasses

Tarikh: 18 February 2011
Tempat: Home sweet home
Mood: merapu itu hepi

Salam,

hahaha..macam tak sesuai ja title post ni kan.. yela aq mana la makeup2 ni.. actually time asyik tengok Youtube tengok video Maria Elena(i like her...so funny...i like her english too..salute beb..) okey let's go to main topic.. tak tahu la macam mana aq boleh tengok video make up ni.. tajuk dia Chic makeup for Glasses... hala aq kan pakai spek..saja la nak tengok.. so wow..besnya.. kenal kan Michelle Phan?? kalau yang rajin tengok youtube pasal makeup2 ni maybe kenal la kot.. memang banyak sangat2 tips..



okey, hari ni date dengan my mom..so macam nak try2 la makeup kan.. tapi hampeh..tak comel tul... so time dah balik aq try lagi... tapi tetap tak cantik lor.. tengok ni...

-haha jangan kutuk memang tak jadi pun buat make cat eye tu.. M.P guna maybelline eyestudio tapi aq guna yang silky girl punya ja.. -


so alang2 tak jadi tu kan aq pun merapu la.. besa la kaki merapu conteng muka..haha tengok ni


-nak ikot Amy Lee tapi tak jadik hehe..amaran: jangan make up cam ni tak manis..tak jadik buat menantu nanti haha-

tapi kalau Amy Lee yang make up memang comel.hehe


untuk make up macam patung gothic lolita sila ke siniGothic Lolita Doll also by Michelle Phan..


p/s: tension dengan assigment so merapu2 boleh hilang kan stress..

2 comments:

fiza said...

wow!! xreti wat laa! huhuhuhu

KiRoRo said...

p poli mekap mata mcm 2 k..then miera blnja mkn kt rasa village..tapi bukan yg ats 2..yg bwh 2..mcm amy lee 2..