Yummy Cupcake -->

Thursday, September 8, 2011

Wedges..Wedges...Super Duper Loyal to it..

Tarikh: 8/9/2011
Tempat: My own world
Mood: yeah..that's me

Salam,

Blog sudah ada pembaharuan.. Bagus2.. Yang suka boleh kekalkan yang tak suka switch to old punya la.. It same goes to our outfit.. fashion keep on updated.. follow if u want.. or just keep steady with the old one.. just be you!!.. Wedges adalah sejenis kasut yang aku suka..suka dan terlampau suka.. bukan sebab desperate nak nampak tinggi tapi dah aq suka..  cantik dan selesa..

Sekarang dah macam2 jenis kasut.. Dulu pergi mana2 jek kasut crocs yang akan kelihatan.. kasut tu dah jadi fashion "must-have" pada orang.. Tapi aq tetap tak suka.. Zaman crocs dah habis baru aq beli jenis macam tu sebab kasut ni ja yang tak terkuaq tapak terkuaq itu ini.. Tu pun bukan jenama crocs... Sekarang kasut sliper fipper pulak.. Dulu ada apa kasut macam ni cuma tak ada tulis fipper.. sekarang dah jadi trend pulak dah..  bila ramai pakai semua akan ikut nak pakai.. sebab takut ketinggalan perhaps.. tak mahu dicop "old fashion".."tak up-to-date" for those yang always want to follow "trend" u can buy it no impediment from my side..but not me.. selipar is just seliper for me.. aq pakai selipar pun time pergi kedai.. berapa kali sangat la aq pergi kedai pun..hehe so i dont need selipar.. fipper tu cantik la gak maybe aq akan beli bila selipar yang dah ada ni putus..


Kalau keluar aq lebih selesa pakai kasut flat dan wedges... Dulu aq memang tak suka pakai yang macam feminim2 ni.. keluar mest pakai sneakers jek.. kasut2 macam perempuan ni memang aq tak suka.. tak lawa.. itu dulu la.. people will always change la dude.. sekarang dah meningkat dewasa maka aq lebih feminim..cewah.. sneakers memang aq tak pakai and tak beli dah.. kasut lama tu dah buang dah.. dimata aq sekarang hanya wedges..wedges dan wedges...hahaa trend sekarang kasut camna pun aq tetap suka wedges..

3 jek wedges yang aq ada.. dulu ada 2 lagi tapi tapak terkuaq tapak dah T_T nak beli lagi Mak marah lak Mak kata banyak kasut dah..tapi wedges da 3 jek mak :P
-1. Si Vincci from Si Dia. 2. Si Voir yang baru. 3.Si NoBrand RM10 jek-

-barisan belakang kasut2 tinggi.. barisan depan kasut flat yang pakai time keja or pergi tempat kena jalan jauh2-


Time kemas2 kasut tengok2 banyak jugak kasut dah ada tapi kenapa aq tetap rasa nak beli kasut lagi... manusia biasa la..tak pernah syukur dan tamak.. lalu teringat email yang kawan sekerja aq hantaq.. something about appreciating what we have.. see others life that not better as us..

-tengok negara2 yang susah pakai kasut macam tu jek-


p/s: so let us appreciate what we have.. don't waste our money.. and dont show off the wealth you have..

2 comments:

CIK FERRA AWW said...

setiap kasut punya peranan nya sendiri kan

VioletRose said...

yeah..sebab tu ksut xpnh ckup utk insan brgelar wanita cam kita hihihi