Yummy Cupcake -->

Monday, September 5, 2011

Ceritera Raya 2011.. sumbat semua dalam 1 entry jek

Tarikh: syawal eheks
Tempat: Bumi Allah
Mood: oyeah...

Salam,

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin semua... sebulan syawal ok so tak terlambat kalau aku nak wish.. Aq mintaq maaf atas semua dosa2 aq kat kawan2 aq.. dan aq maafkan semua dosa2 kawan aq hahhaa... ok malas nak story banyak.. just share some pics.. tak larat nak taip banyak2.. apa2 pun a lil bit regret kerana tidur lambat malam raya niat nak semayang raya telah hancur kerana bangun lewat.. uhuk..

Raya Pertama

uhuk.. aq tak snap pic sebab raya pertama just stay kat umah so tudung pun tak pakai nak snap pic camna..

Raya Kedua

Mula beraya..hehe destinasi ke rumah Kak Finaz.. Menu bihun goreng...Lepas tu ke rumah Obek Onne.. Menu laksa perghh memamg my favourite la kan.. tambah 2 kali yuhuu

-mak aq sangat comel kan.. -

-bermain pool setelah sebagai aktiviti sampingan-

-baju raya kaler purple.. lantaq aq la tiap2 tahun nak kaler purple pun haha-

Raya ketiga

kerumah Kak Ina.. ada Open house.. Menu Soto.. serius sedap gtambah2 dengan aiq cocktail... tambah 2 kali.. niat nak tambah kali ketiga. tapi segan lak ahakss

-rasa macam dah mula nak minat turqoise la-

Raya Keempat

21st birthday party nas.. menu wajib bihun beriyani.. ditambah dengan kek, nugget, popia goreng,ferrero rocher perghhh memang lazat..

-Nana tak dapat join..something missing la :(-

-oh ya pergi kerumah nas bersama Si Dia-

p/s: bila dah meningkat dewasa baru menghargai ramadhan.. dulu syok nak raya jek.. sekarang lebih sukakn ramadhan.. tahun depan entah boleh jumpa lagi ke tidak..

No comments: