Yummy Cupcake -->

Tuesday, July 3, 2012

#Obsession and #tips = 'It's time for Color Block"

Salam,

Holla!!!!! Already July u guys!!!!.. It's a month of mine..why?? because this month is my Bro birthday, My Late birthday, My 3rd anniversary, My birthday, My Parent's 28th Anniversary, My Gov Interview, My USM Registration and Ramadhan!!!! Yey, nak tarawih tahun ni hehe

Ok2 tak payah nak stiory2 yang orang tak nak tahu... Hey It's color block time la weh... At first macam pelik2 jek trend ni but then lama2 wow ter'fall'in love la pulakk der.. So tanya la pendapat Si Dia ok tak kalau pakai color maler ni.. Adakah patut dia kata jangan sampai nampak macam india dah..so meannnnn.. Tapi nak pakai jugak kisah apa??? hehehe Kekadang tu if i wear something and so many people said it's not nice.. If i like i'll wear it no matter what.. because i"m not u!!

So Raya ni dah tempah dah skirt and dress yang kaler maler.. dulu2 almari 1 kaler jek.. Tapi sekarang berkaler2 tapi lebih tertarik warna yellow.. tak tahu kenapa... Baca dalam buku Dara.Com.. Nak match color guna warna kuning.. sebab warna kuning senang nak match... example



mungkinkah color block ni tercetus kerana inspirasi color2 bollywood??
mungkin hehe


bila agaknya dapat keberanian pakai kaler camni..
mungkinkah sebab depa putih so masuk semua warna??


Trend..trens jugak.. asal jangan nampak macam badut.. apa badut??

2 comments:

shahirah azmi said...

cantek la pkai wrna wrni gitu.yg pnting kena berani n wrna x trlalu kontra sgt..just nice..hehe

MJ said...

sgt cantik zuzu..