Yummy Cupcake -->

Monday, April 11, 2011

Suprises Party plus Farewell Party

Tarikh: 9 April 2011
Tempat: rumah nas
Mood: yippie

Assalamulaikum..

yeah.. kejutan untuk nana lagi... 3tahun kami buat 3tahun dia tak dapat detect hehe.. biasa la kami kan pakar...hahaha perasan sebentar.. wokey actually birthday Nana 5April.. disebabkan jatuh hari selasa maka kami adakan party pada hari sabtu la kan.. hadiah tetap bagi 5April.. hehe sebab party nanti nak Nana pakai hehe kami beli dress dan kasut... Hari tu pergi BJ cari baju untuk Nana... Puas melilau mencari yang terbaik untuk Nana hehe... betapa baiknya kami haha padahal haritu tipu sunat Nana cakap kami nak pergi joging haha tema kami pilih adalah "Purple and Dress" disebabkan aq tak ada dress purple selain dari dress purple pemberian Si Dia..maka pakai jugak la kan.. sampai kakak aq cakap " tak habis2 purple ni..."

Oh ya thanks to Nas sebab sponsored main food and place.. hehe akhir2 semester ni paham2 ja la kan.. tak boleh la nak buat tempat2 eksklusif.. rumah pun ok la kan Nana... thanks to Mak Nas sebab sudi membuat bihun briyani...nyum2 favourite ni.. then thanks to BbKiroro sebab sponsored pengangkutan..and to Mady Bee sebab terpaksa jadi photographer heeh.. Part paling best adalah part aq menjadi jurusolek yang tak bertauliah hehe... seronok gila main2 mekap2 haha. tergedik2 betul aq.. aq just pakaikan eyeliner, eyeshadow jek kat Nana dan Liza(adik Nana).. disebabkan aq tak bertauliah maka cepat la jadi comot.. sorry bangat ye....


-from left: Nas, Nana, Me, BbKiroro-
-tema kami "Purple and dress"..percayalah aq tidak mendesak mereka untuk kaler purple haha-


- people keep saying we're twins so we just admit it-


-Liza and BbKiroro

-Nana 21th birthday's cake-
-oh ya lupa nak snap pic bihun briyani-

-birthday girl Nana..lawa dia hehe-

-aiseh manja2 lak-

-dilarang oleh guard masuk sunshine T_T-

owh ya lepas tu kami jalan kaki pergi sunshine.. dekat jek... saja jalan2 dalam tu.. lepas tu pergi 7eleven minum slurpee... then nak masuk sunshine balik pak guard tak bagi.. haishh macam la nak bagi tumpah kan...tarak apa.. sementara tunggu mirae topup kami duduk bertenggek kat luaq..

p/s:lepas ni susah la dapat jumpa depa semua.. last sem dah.. bulan ni last..

1 comment:

fiza said...

seriousy im very jelez wif u guys!! gilakkk! setiap kali bufday dpt adiah! ada kek! huhuhu..nak! hhahaha..