Yummy Cupcake -->

Tuesday, January 11, 2011

First Time..Dapat Award..Trimasss..

Tarikh: 11/1/11
Tempat: My own world
Mood: wahhhhh

Salam,



yeahh dulu aq tengok jek blogger dapat award itu ini.. disebabkan sodar diri tak hot and jauh lagi mempunyai cerita2 yang interesting.. so aq pun macam ambik tak kisah la.. then tetiba FIZA FIZOW tag nama aq.. wahh terima kasih Fizaku.. tanpamu zuzu tak akan merasa begini cewahh...

ok time to answer the questions...!!!

1. Apa pendapat anda tentang blog pemberi award?
Pada pendapat saya Fiza Fizow merupakan seoran
g yang stylo.. "style maw ada k" then.. Dia chumel sebab her check was so chubby2 so menambah kecomelan.. Dia juga seorang yang pandai mengedit..serious salute taw.. <=== Fiza, lepas ni treat me nasi kandar ayam madu k?? hehe


2. Tunjuk gambar desktop anda skrang !






-tunjuk lappy la rumah tak ada desktop-

3. 3 words to describe si dia (jika anda ada)
- Obses Futsal..bola.. n sewaktu dengannya...(madu aq ni hehe)
- Ketegaq..hahah kalau dia baca la kan tak tahu la aq
- tak tahu la nak describe pa lagi..

4. anda selalu masak?

uishh... mest la selalu..selalu pa aq masak maggi untuk aq haaha..masak jugak taw... tetap dikira..


ok ni jek soalan2 dah berjaya aq jawab..hehe dengan perasaan yang masih terharu moga ada lagi benda2 macam ni orang tag kat aq...

1 comment:

fiza said...

hehehe..aceceh dia...=)