Yummy Cupcake -->

Saturday, January 22, 2011

Aq..masuk contest??

Tarikh: 23 january 2011
Tempat: My Blog
Mood: wahhh

Salam,

emm risau aq ni.. aq ditag oleh oleh kawan aq Ekin... untuk masuk contest 'Gambar Paling Comey'..
hahaha layak kah daku masuk kikiki tak apa la for fun right.. alang2 di tag apa lagi masuk jek..tak kena duit pun... Actually aq dah tengok contest2 ni semua tapi tak tahu nak masuk macam mana..so saja2 la nak try...

emm aq actually tak berapa clear la cara nak masuk contest ni.. emm aq try la ye.. emm nak cita apa ye pasal contest ni.. Ekin zuzu ambik ayat dari blog ekin ye... Tarikh tutup untuk "CONTEST GAMBAR PALING COMEL" ialah 19 Feb 2011(wow my dad birthday la..). untuk syarat2 menyertai contest ni, sila ke tuan punya blog yang menganjurkan ni. klik sini. tapi yang penting kena follow dulu blog cik niza ni ok...

ok violetrose.. gmbaq pa yang hang nak bubuh ni.. haishh dah la tak comey haha susah nak pilih gambaq..hehe haishh bersyukur la Allah bagi dah elok macam ni ada tangan kaki(<-- ayat mak selalu cakap)..hehe alrite..saya syukur.. okeyh gambaq ni di pilih sebab aq xtak tahu nak letaq pic apa..

-yeah aq pilih gambaq ni untuk masuk contest-


Blogger lain yang di tag adalah:


BBkiroro
fizafizowADNAN
cikMieya

p/s: yehhh selesai..

1 comment:

fiza said...

meman COMEL!!! like sejuta kali... =D
thanks sbb tag kami!!! hehehe