Yummy Cupcake -->

Wednesday, December 29, 2010

Shawl..Inner..Reben2..

Tarikh: 30 disember 2010
Tempat: my own world
Mood: eden toraiii(try)..


Salam,

Tadi pergi beli inner yang ada batu2 tu.. tengok orang pakai macam cantik jek..So tergedik la nak try..maybe depa pakai nampak comey dan aq pakai nampak comot haha.. tahu tak duit aq banyak habis beli shawl dan inner????!!!..haishhhh dulu gila beli baju..sekarang ni tudung and inner lak..

sekarang ni..dah jadi trend letak reben kat tudung.. dulu reben2 tak beli pun.. sekarang dah ada 5 dah.. again aq jadi mangsa kepada "FASHION".. tapi tak teruk sangat2 tau.. sekarang ni macam2 fesyen aq pun tergedik nak ikot.. orang bubuh reben aq pun bubuh..kalau orang bubuh pasu bunga aq nak ikot jugak ka? haha.. ok check this out..

-hehe inner tu kedut2 sebab guna inner yang ada batu2 tu..saja merapu..-

Dengan muka ber'lengaih' lepas balik kelas.. lipstik pun terhapus akibat nasi kandaq tadi serta lupa pakai celak..maka hasilnya muka tak berapa ok.. aq kena pakai anak tudung belah dalam sebab anak rambut banyak la kena cover..(eleh..macam la ok muka tu kalau pakai make up pun heheh..)<==mengutuk diri sendiri..

-dan budak kecik ni pun sibuk nak bergambar-


-meniru aksi kucing shrek..tak tahu nama kucing tu apa..sama tak..walaupun contect lens bigger eye ni macam tak big sangat..agak2 aq minta duit buat muka macam ni ada orang kecian tak haha-


p/s: tak berani rasa pakai reben besar ni keluar jalan2.. aritu pesta pun pakai yang kecik hehe..yuhuuu sok cuti bes gila2...terima kasih team malaysia sebab menang..

2 comments:

she.said said...

why not?
reben tu comel la.
hee

VioletRose said...

xberani pakai besar2.. kecik2 ok la..hehe nnt org usha plik2 jek