Yummy Cupcake -->

Thursday, December 30, 2010

My new Aim...


Tarikh: 31 disember 2010
Tempat:Home sweet home
Mood: emmmmm


Salam,

wahh nak new year ye.. emm tahun depan nak berazam la.. tapi nak azam apa ye.. selain dari azam yang wajib seperti mendekatkan diri kepada Allah...yeahh itu memang penting..Aq ni jahil je terasa semakin lalai..then selain itu.. azam2 skema seperti belajar rajin2..pulun mark dalam quiz, lab, n assignment.. submit lab and assignment cepat2... lagi apa ye azam nk dibuat??

ok aq list down kan ye...


my aim for 2011:

1. nak buat saving..that's mean kena control nafsu "bershopping"...
2. nak ambik lesen..haishh duk bertangguh dari dulu lagi..
3. nak ambik muet nanti tak boleh ambik degree lak
4. nak amalkan petua2 kesihatan seperti minum aiq masak banyak2..so lepas ni tengok aq order air masak jangan kata apa2 haha
5.lepas study bulan Mei ni nak terus cari kerja..kerja pa ye?
6. emmmm lagi apa tah..tak tahu la.. takat ni ja la...hehe



p/s: alhamdulillah aq masih hidup lagi...

2 comments:

fiza said...

bagos!!! hehehehe...anda mahu diet! saya mahu naikkan berat badan saya.!!

VioletRose said...

hahah...apa kata sys mndermakan lemak berkrim ni kpada anda..