Yummy Cupcake -->

Sunday, February 9, 2014

#ProductReview : Set Madu Propolis D'herbs

Assalamulaikum...

I've changed my skincare again... Not that cosmoderm doesnt suit me but my mom persuade me to change to D'herbs.. As anak yang baik cewahhh so i bought this..Just for my mother...



I've just used soap and toner as there's no stock for cream that time.. what i like it damn so much is everytime i've washed my face my face will be more lighter.. kiranya cam dia cuci clear habis daki2 melekat kat muka kita... Mula ingatkan diri ni jek yang noticed but mom n sis pun noticed.. Itu untuk skin tone... kalau untuk my oily face problem.. Alhamdulillah day by day improve... For acne's scar ada yang makin fade away ada yang still macam tu... Untuk akne... ada yang susah hilang ada yang cepat hilang..

It's ok mom suggest ni and siap2 doa2 lagi cakap try la yang ni insya Allah yang ni yang terbaik.. so i just give a try lagipun harga dia affordable la gak.. will continue use this.. Cuma yang tak berapa best sabun dia dalam bentuk ketul.. so agak leceh kalau nak pergi travelling... kalau jenis picit tu senang sikit..Sorry no pic to show for review sebab gambar tangkap lightning tak tunjuk kulit sebenar.. later if really hilang semua akne n scar ni i'll definitely make a review wokey...Pray for my skin problem...

p/s: Mak so concern dengan skin anak dia...hmmm takut tak laku ke anak mak ni hehehe... tak pe mak.. Menantu terbaik mak tak kan kisah kulit camna...hopefully..

8 comments:

farah farzana said...

assalamaualaikum dik,
akak terbace post adik sewaktu search mengenai testimoni product madu propolis dherbs. Kulit akak jenis yang sensitif- cepat kemerah merahan and breakout dan juga berjerawat dan mixed oily and dry skin. akak, stakat ney sedang menggunakan pencuci muka anugerah, alhamdulillah improvement ader la jugak, tpi kulit menjadi kering da menyebabkan kulit akak rse tegang sgt. akak nak minta pendapat adik, macam mner progress adik skrang selepas memakai rangkaian product dherbs madu propolis ney. minx pendapat adik ye. assalamualaikum

VioletRose said...

waalaikumusalam..
sorry lambat reply baru nampak komen akak.. So far adik guna ni Alhamdulillah makin pulih.. Family pun mula tegur.. Jerawat pasir kat dahi makin hilang.. dari segi pencerahan tu sikit2 la.. Nak kata hilang semua msalah kulit tu tak jugak..sebab kalau stress ke atau nak period jerawat still ada.. tapi makin better condition kulit.. Dherbs ni pun sesuai utk kulit sensitive..

Nur Syafiqah said...

Assalamualaikum,nk tnye first pakai produk nie memakan msa bpe mnggu or bulan2 baru nmpk perubahan

Sheila Dasuki said...

Dherbs sy dah pakai dkat 4 bln dah set nh..so far muka makin elok,ramai dah tegur muka makin berseri. ♡♡♡♡

Nurbaya Mukhtar said...

Salam .first akak pakai niy .ad rse ap2 x? ?time mula2 pakai produk niy? .Sy pn ad trpkir gak nk try dherbs niy tp takut ad effect .kulit sy ni pn jnis snstve .malu kot fmly duk tgur ..jd brtmbh stress plak.

Resti Faizah said...

Assalam...

natashaaminah jafri said...

Hai sy mnjual produk dherbs set wajah madu propolis. Dgn harga 55rm berminat ws sy 0162012604

Mira Abdullah said...

Askummm... sy skang tngah mencuba produk ni... bru nk msuk 2 mnggu... xde progress ape2 lg... ade terfikrr nk tukar... ke mmg awk pun pakai ambik masa cket untk nmpk perubahan?