Yummy Cupcake -->

Sunday, May 1, 2011

Taman Rama-Rama: PART1

Tarikh: 30/4/11
Tempat: Taman Rama-rama, Penang
Mood: yeah i'm so happy

Assalamualaikum,

ok. finally i've managed to go to Taman Rama-Rama... last time i went there when i was in kindergarden(6years old) right now i'm 21 years old so almost 15years la. banyak tempat tak pergi lagi.. nama ja duk penang haha.. masuk RM27.00/each hehe rileks dulu berbangga la kita sebagai rakyat malaysia sebab hanya perlu bayar RM18.00 jek.. fuh dulu aq rasa RM10.. tak apa nak menikmati keindahan alam punya pasal... so disebabkan tema alam so warna baju hijau dipilih hehe.. kalau nak rama2 mai dekat2 pakai la kaler2 yang attractive.. aq pakai ijau sebab bk rasmi tudung baru jek haha..yang ni part pertama sebab banyak pic nak upload...  bayaq mahai2 kena la pulun tangkap gambaq banyak2..

Photobucket
-main entrance..-

Photobucket
-dah sama dah warna aq dan daun-
Photobucket
-nampak cm malu2 lak-
Photobucket
-ok yang ni kura2 buaya..i guess yg ni yg mkn hamster aq tgk kt utube dlu-
Photobucket
-yang itik pa tah lupa dah nama cute lor-

Photobucket
-ikan ni besaq2-
Photobucket
-cepat tangkap nanti rama2 ni lari..ehh terbang-
Photobucket
-aq la penjaga pokok haha-

Photobucket
-guna camera nokia e5 jek so tak cantik tu paham la-
Photobucket
-belangkas pun ada-

Photobucket
-yang ni mentadak orchid jenuh carik baru jumpa-
-da banyak tapi aq rakam video-
Photobucket
-serius cantik gila rama2 ni-

Photobucket
-memang cantik gila rama2 kt cni-
-bentuk pelik2 pun ada..Allah is the Greatest Creator-

Photobucket
-kura2-
Photobucket
-gambaq2 yang cantik2 sangat-
Photobucket
-yeah kumbang besaq hehe patung jek-
Photobucket
-air terjun huhu cool-
Photobucket
-nampak gelap lak matahari der-




p/s: for more picture tunggu part 2 k..

2 comments:

fiza said...

awk sgt GORGEOUS!!! =)

VioletRose said...

hehe..tmpt yg gorgeous..