Yummy Cupcake -->

Friday, October 29, 2010

wow...

Tarikh: 16 oktober 2010
Tempat: My Own world
Mood: Kembang semangkuk..

Salam,

ah'ha... arini aq rasa sangat kembang semangkuk..kenapa dan mengapa? hold on.. let me tell ya..tadi sedang rushing plus serabut2 nak discuss dan buat mini project.. sempat jugak download games..game yang aq suka gila + obses sesangat adalah Hidden Objects.. tak tahu aq rasa leh release tension+stress kalau buat..walaupun boleh menyebabkan mataku yang rabun bertambah2 rabun haha.. tak apa boleh tajamkan akal yang tumpul ni.. games yang aq memang down sangat game rushing2 haishh aq memang confirm kalah.. lagi satu game budak laki macam counter strike dan apa benda alah lagi.. try jugak nak main tapi huishh aq la wira yang first mati di medan perang haha..

okeyh..banyak lak mukadimah..haa tadi cari2 game terjumpa satu game ni... mata tertumpu tepat lalu kembang semangkuk.. nama games tu"Zuzu and Pirates" haha.. kenapa pula nak kembang semangkuk.. hala nama aq di poli atau nama 'manja' yang diberi oleh sahabat2 adalah 'zuzu'..walau ada yang kata macam nama kucing.. tergedik2 aq men'download'.. sanggup setia menunggu..

balik2 terus main game.. alahh 1 hour ja..emm tak apa lah janji boleh main.. waaaaaa mana nak cari full version ni... dalam game ni zuzu ni seekor lebah yang tinggal di zuzuland hakhak..lantas minta tolong Si Dia..haha setia menunggu..


p/s: mana nak cari games yang full version instead of kena beli sendiri

No comments: