Yummy Cupcake -->

Thursday, July 1, 2010

Show and Go...

Tarikh: 2 JULAI 2010
Tempat: Home sweet home
Mood: Rasa macam FBI...

salam..hihi emm disebabkan post bulan 6 dah berat sangat so kena stop walau da cita nak cita..so just forward ke bulan 7.. My month la kata kan...

syukur Alhamdulillah final report diterima... tak ada la kena print lain..emm kecian tengok kawan2 aq yang dapat lecturer yang strict... dengaq kata PTPTN dah masuk...maybe lega sikit.. kalau tak masuk jenuh la nak beli ink...

ok berbalik pada topik..SHOW AND GO?? ape tu? TOUCH AND GO ada la..hakhak apa yang aq merepek kan ni.. Tak ada apa sebenarnya... Ni haa dah buat kad rapid..dapat la diskaun rm30 sebulan... fuh jimat... apala aq napa dari semester 1 lagi tak ingat nak buat..aq ingat hanya untuk student sekolah ja..hihi apa yang jimat sangat tu..let's do calculation:

TAMBANG PERGI DAN BALIK= RM2.80/sehari
KALAU SEBULAN= RM 56.00

GUNA RAPID KAD= RM30.00

PENJIMATAN=RM26.00


haaaa kan jimat tu..leh la support duit topup
terima kasih bagi sape2 yang terlibat dalam idea buat kad ni..


-hehe lain jek muka aq...-

semalam dengan bangganya first day aq guna rapid card tu...hakhak naik bus then tunjuk kad.. macam polis fbi..senang.. tak ada la macam dulu nak kena korek duit syiling sampai jatuh2..diharap kad aq tak hilang la hihihi...ok end of the story

p/s: boleh kah satu hari bus ada scanner untuk penumpang yang ada masalah otak tak dibenarkan naik...haishhh teringat orang gila depan seat aq..luckily tak kacau aq..but still buat aq ketaq perut hihi...

1 comment:

Chapit said...

saya pon suka kad ini. saya pon sudah buat kai ini. sangat bagus kad ini :D