Yummy Cupcake -->

Sunday, June 6, 2010

Reunion SMKSN Senior 2007...emo theme

Tarikh: 06/06/2010
Tempat: Pen Mutiara, Batu Maung
Mood: Best gila...


Setelah hampir 2tahun lebih tak berjumpa... Kami Ex-Senior SMKSN pun membuat reunion.. Emm special thanks to my best friend Ina atas tajaan sepenuhnya cewahhh.... kami buat dekat Pen Mutiara.. ok mengaku sejujurnya aq tak tahu tempat ini.. malam tu search google maps hihi... Konsep emo emm suka sangat...

Aq dan Ina adalah VIP yang datang terlebih awai hihi.. So terpaksa tunggu yang lain.. Then Danial and the twins Naqiyah n Nadrah pun sampai.. Kat Facebook tulis sebelum pukul 7.. ni dah 7 lebih kami ja yang ada... Perghh jadik la penjaga parking kat situ... punya lama berdiri kat luaq.. We decide nak masuk tanya mana tempat reserved untuk kami.. So boleh la lepak2 kat atas sofa...

Soon, semua pun dah sampai.. estimated dalam 30 orang kot.. Kami berkumpul dalam 1 bilik yang macam bilik mesyuarat jek aq rasa hihi... Setelah adegan cakap-cakap.. Kami pun pergi tempat yang di reserved.. krok krek jek perut aq.. Lapaqnya... Orang-orang yang ada dalam tu usha pelik jek kat kami.. confirm dalam hati cakap "Mana mai la dak-dak ni...bising gile.." hakhaka.. biasa la we all remaja... Sorry for disturbing...

Wahhh makanan Dah sampai.. And the menu are Tom Yam seafood, Ikan siakap 3rasa, sotong goreng tepung, kangkung belacan, somtam ( <--tak tahu nak eja btoi ke?.hihi), telur dadar... Arghh sotong i'm allergic to it tapi makan gak.. Hopefully tak la gatal2 nanti... Haaa minuman lak air asam Boi.... and tak lupa jugak buah-buahan... epal hijau, nanas, tembikai & betik.. Teringat lak macam mana we struggle untuk ambik betik yang melekat2 tu sampai hancur..

hakhak.. dah habes baru snap..

Kenyang perut dah... So sesi photografi... Posing2 la dengan perut yang kenyang dan buncit wakakakka.... Then masuk bilik yang aq kata mesyuarat tu.. Fuh ada karoeke lak... dengaq ja la depa nyanyi... Ask me to sing??? Oh absolutely no! no!... Emmm sedihnya tak boleh stay lama dengan depa... Nak dekat kul 10 aq dah melangkah pergi.. tapi apa pun memang bes giler... jumpa kawan2 lama yang dah style2... semua dah nampak matang hihi..



p/s: lepas ni plan makan2 kat hotel plak.. hmmm better start saving from now..

3 comments:

kazirinkato said...

makanan sebenarnya x cukup kot...haha...meja kami licin terui...lepas abih 2...g main bowling...rugi x ikut...hehe...


http://ceritasekupang.blogspot.com/

VioletRose said...

kazirinkato...hakhak tq baca blog ni.. But xdpat knal pasti spe u ni.. hehe

ceritasekupang said...

xpa2....i'm low profile person actually...haha...